Verloskundige / Vroed-vrouw

De groei, geboorte en ontwikkeling van een mens vind ik enorm indrukwekkend. Fenomenaal en intelligenter dan A.I. (artificial intelligence).
Niet alleen het zwanger (willen) worden of zijn, maar ook de geboorte van je kind en jij die moeder wordt, verandert je leven. Daarnaast verandert de dynamiek in je relatie, gezin en familie. Het moederschap brengt een groot transformatieproces op gang.

Door kleinschalig te werken kan ik jou/jullie naast de verloskundige zorg ook met genoeg tijd en aandacht begeleiden in het proces naar ouderschap.
Omdat kleinschalig werken betekent dat ik bijna altijd 24/7 beschikbaar ben, werk ik samen met Daniela. Dat betekent dat wij jou, jullie als ouders, allebei ontmoeten tijdens de zwangerschap. Op deze manier is er altijd een bekend gezicht tijdens de geboorte van jullie kindje.
Voor ons geeft het ruimte om bijvoorbeeld bijscholingen te kunnen doen, af en toe echt privé tijd te nemen en in geval van ziek zijn dan ook voor onszelf te kunnen zorgen.

Om te onderzoeken of wij bij elkaar passen nodig ik je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Op de website van VIVE kun je onze werkwijze nog eens uitgebreid lezen.

 

Je kunt ook bij mij terecht wanneer jouw baby in stuit positie ligt en je een poging wil doen de baby te helpen draaien. Je kunt zelf contact opnemen of via jouw verloskundige een afspraak regelen.
Ter ondersteuning van de draaipoging kun je ook zelf nog wat doen. Kijk voor verdere informatie bij mijn collega Renee Verhoek

 

Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend eerste gesprek

 

 

Misschien herken je jezelf niet hierin en heb je toch een vraag of wens die je mij wil voorleggen? Ook dan kun je mij geheel vrijblijvend benaderen