Tussen wens en werkelijkheid

Herken jij het volgende ?

Ik moet, maar ik wil…
Het kan anders, maar hoe?
Ik wil wel veranderen, maar…
Blijven dromen en niet in beweging komen?
Hoe vul ik, samen met mijn partner, het ouderschap in ?
Verdriet en pijn overheersen.
Wie of wat kan ik vertrouwen?

Wil jij .. 

 Keuzes maken die bij jou passen?
 Inzicht krijgen waar jouw gedrag en patronen vandaan komen?
(her)Ontdekken waar je eigen kracht ligt?
Vanuit vrijheid bewegen?
Deze kracht (weer) leren gebruiken in je leven?
 Gezamenlijke visie in het vervullen van het ouderschap
 Verder leven met verlies?
Vertrouwen in jezelf?

 

Vanuit mijn werkzaamheden als verloskundige ontmoet ik veel vrouwen. Het moederschap aangaan brengt een transformatieproces op gang. Niet alleen het zwanger (willen) worden of zijn, maar ook de geboorte van je kind en jij die moeder wordt, verandert je leven. Daarnaast verandert de dynamiek in je gezin en familie.
En, hoe houd jij als werkende moeder alle ballen in de lucht ?

Nieuwe uitdagende situaties ontstaan niet altijd geleidelijk of gepland, maar vragen wel aanpassing. Vaak is coaching behulpzaam bij het helder krijgen van de richting die je op gaat.
Als verloskundige kan ik niet altijd voldoen aan de hulpvraag van vrouwen die op mijn pad komen. Dat bracht mij naar een uitbreiding van mijn professie naar coaching & counseling. Vrouwen die tijdens de zwangerschap zorg van mij ontvangen worden in deze periode begeleid door middel van coachende methoden en vragen. Vrouwen die niet bij mij in zorg zijn maar wel ondersteuning zoeken begeleid ik ook. 

Ik bied een traject aan waarmee ik met jou op onderzoek kan uitgaan. Dat kan plaatsvinden tijdens een zwangerschap, maar ook daarvoor of daarna. Een traject duurt ongeveer 3 maanden.

 

Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend eerste gesprek

 

Misschien herken je jezelf niet hierin en heb je toch een vraag of wens die je mij wil voorleggen? Ook dan kun je mij geheel vrijblijvend benaderen